Černá bestie

Černá bestie

Anotace: podle inspirace: Pes Baskervillský (Sherlock Holmes)

V zavrhnuté zemi,
v lese celočerném,
přebývá a žije tvor,
psí obr, bestie černá,
co od lidské krve svůj kožich denně má.

V lese,
kde nerozezná se den od noci,
v tajuplném lese,
tam kde panuje zlo a stvoření zlé moci.

Ve dne tvor není k vidění,
v noci, svítivé jsou jeho krvavé oči,
a po jeho černé srsti,
plápolají ohnivé plameny zlosti.

Každou noc,
každou půlnoc vyráží,
vyráží na lov,
vyráží zabíjet,
a od lidské krve,
navrátí se do lesa zpět !
Autor Sarwen, 03.05.2012
Přečteno 440x
Tipy 3
Poslední tipující: Schely, Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí