Příšera

Příšera

Dívka na prahu seděla,
oči smutné měla.
Četla smutnou baladu,
o princezně a o hradu.
Princezna v ní utekla,
a příšera jí zavřela.
Do hradu, do hradu,
za malou ohradu.
Tam sníh padal dál
a dál.
A princezna jen naříká.
Princ si pro ní nejede a
nejede.
Každým rokem čeká a
čeká.
Ani vítr ji už neleká.
Dívka knížku zavřela a
oči stezkem přivřela.
Podívala se před sebe
a málem se uhodila do temene.
Byl to blud, či zrůda.
Sen, či můra.
Ten co v knížce byl se před ní objevil.
Dívka zatajovala dechu a přemýšlela o útěku.
Příšera se začla smát a dívčině se chtělo řvát.
Myslete si co chcete, ale dívka zaspala to poledne.
Autor ašari, 20.05.2012
Přečteno 492x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí