Má krev

Má krev

Nechej mne krvácet,
v mých očích odraz rudého pramínku,
co stéká mi po bledé kůži.
Míjí jizvy, pomníky těch, kteří nevydrželi.
Poslední, co po nich zbylo.
Nechej mne krvácet.
Vždyť přece ta krev,
je důvodem mé cesty,
jenž ke slunci nevede.
Kapičky padají na zem.
Zdá se, že tráva radostně vstřebává,
ty krůpěje vláhy,
mé krve,
Která je prokletá...
Autor Baskerwille, 04.07.2012
Přečteno 376x
Tipy 7
Poslední tipující: LI13, Anjesis, E., Izza
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí