Noční hudba

Noční hudba

Anotace: Tóny plynou v hudbu běsů, žhaví nástroj do běla...

Tóny plynou v hudbu běsů,
žhaví nástroj do běla,
testují, co ještě snesu,
a co bych už nechtěla.

Temno stravuje nás celé,
kosti, svaly, srdce,… vše.
Jsme sví vlastní nepřátelé,
a jak krásně nám to jde.

V hledání co nehledá se,
tvrdohlavě za zkázou,
koupel v dávno padlé kráse,
těmi být, kdo zánik zvou.

Nalézám se ve svých hloubkách,
vidící co nechci znát,
tóny plynou, až vše zoufá,
co více si jenom přát?
Autor Anjesis, 04.08.2012
Přečteno 426x
Tipy 14
Poslední tipující: Joe Vai, Lachailla, Radhuza, Leedram, seh, Nergal, E., Zamilovaná do nezamilované doby
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělý rytmus a frázování 1* ;)

14.10.2012 22:01:30 | Joe Vai

silná slova

06.08.2012 20:32:59 | Nergal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí