Žal mrtvých duší

Žal mrtvých duší

Anotace: o těch, kdo nedokážou dojít klidu ani po smrti

Ve stínech nejtemnějších hříchů,
zemřelé duše tonou v tichu.
O spásu stojí vážně málo,
čím jsou se z jejich vůle stalo.

Ač již smrt v síních svých je tají,
dále se k dávným věcem upínají.
Ve stínech komnat podsvětního jasu,
se mrtví trápí, napříč času,

věcmi, jež nebýt tolik lživé,
nebudou zajímat ani živé.
Nečekej však, že toho nechají,
vždyť právě takhle kletby vznikají.
Autor Anjesis, 17.10.2012
Přečteno 490x
Tipy 13
Poslední tipující: Charibeja, Eru Alonnar, Romeo3769, E., Elisa K., brooklyn, Nergal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je zatím to nejlepší
gratuluju

26.10.2012 13:13:30 | nepřihlášený komentátor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí