Zlý sen

Zlý sen

Když světlo protne tmu
na krajce záclony
temný květ noci když
tou chvílí odkvétá
od víček po zlém snu
kdy jsem už bdění blíž
černý stín, netopýr
zpět za tmou odlétá

zas je tu nový den
a zlý sen vyplaší
temný stín, netopýr
na křídlech odnáší
to všechno zmatené
co spánek přinese -
v koktejlu půlnočním
i strašák mihne se

i noční můra, duch
co zlým snem proletí...
jak proutkem mávnutím
vše mizí vzápětí -
Tak chválím nový den
a vítám rozednění
kdy každý hloupý sen
utone v zapomnění
Autor koloušek, 31.12.2012
Přečteno 539x
Tipy 2
Poslední tipující: Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí