Nechám si to projít hlavou

Nechám si to projít hlavou

Zeď je potřísněná krví,
byl slyšet pouze výstřel,
jenž do temnoty hrál
svou pyšnou píseň.

Smrt bystří svůj zrak
na onu potřísněnou zeď,
jako obraz velmi krásný 
se jí zdá...
...a píše lidem vzkaz;
"Nechal si to projít hlavou".

"Kluk celkem mladý na to,
aby zahodil svůj talent,
mohl být dobrým malířem
a vydělávat slušné peníze".
Vtipkuje smrt a odchází spokojeně!

Autor William Christo, 29.01.2013
Přečteno 596x
Tipy 2
Poslední tipující: E.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nechal si to projít hlavou,
kdyby tak jen věděl...
Kdyby mu to nevyšlo,
tak by za to seděl...

29.01.2013 20:09:17 | rosso

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí