Peklo - rodiště sirné

Peklo - rodiště sirné

Anotace: ..je pošetilé skasávat víčka..


Mayská choutka
hřeznout nožem.
Stín jak loutka.
Kde jsi Bože?

 

Dvanáct kusů.
Plátky masa.
Pac a pusu,
víčka skasat.

 

Kohout. Stěny;
v plamen hodit
zhaslé tělo.

 

0.00

 

Nové dění.
Dvanáct hodin.
Věž má celou.

 

Síra nechce
vlastní dítě.
Ožít lehce,
smích snést hbitě.

 

Je pošetilé
posílat k čertu
někoho
kdo se tam narodil.

Autor brooklyn, 25.04.2013
Přečteno 534x
Tipy 4
Poslední tipující: Amonasr, Anjesis, Kamil Princ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí