Půlnoc

Půlnoc

Anotace: co vše se člověku válí na disku, aniž by o tom věděl :D

Luna vábí tě svou písní,
kroky tvé tepou o dlažbu.
Tvé hrdlo po krvi žízní,
a nesnese jinou náhradu.

Prokletí jež tě provází,
zná každé dítě z příběhů.
Dostal ses do nesnází,
při pouhé touze o něhu.

Šaty temné jako noc,
svíčky se stíny si hrají.
Nestihls volat o pomoc,
když rty tvou krev sají.

Jedna noc plná touhy, radostí a vášní,
skončila v její posteli.
Když odcházel jsi s ní nepřišlo ti zvláštní,
že bijí půlnoci údery.
Autor Gandalf, 16.05.2013
Přečteno 422x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, E., Charibeja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí