Křídla

Křídla

Anotace: Stejně mi vrtá hlavou jak to dělá.

K ránu ke mě prišel anděl

seděl u postele,četl Blesk a potichu se smál.

Křídla složená v rohu pokoje.

Zvedl oči.

Nač myslíš?

Kde jsem se tu vzal?

Nebo jak jsem si je odmontoval?

Vyprdni se na to,není to důležité.

Máš ze mě strach?

Nebo ze smrti?

To totiž jedno jest.

Nebo že změkne co má tvrdé být,

že přijdeš o svou chlapskou pěst?

Chceš vědět kolik času zbývá?

To ani já nevím,

semene máš zatím dost,

to jediné ti prozradím.

Teď mne tak napadlo dal bych si pivo s bílou pěnou,

ale v lednici není.

Nevadí,půjdu,

mám ještě schůzku s jednou ženou,

je pěkně protivná,

až mě uvidí to jí změní.

Jako tebe.

Tak ještě spi.

Autor Jozef Bojanovský, 28.05.2013
Přečteno 469x
Tipy 6
Poslední tipující: Větroplach, Admen, Avola, aravara, lipo, El Duende
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi to. Vede k zamyšlení.

18.06.2013 21:30:50 | Gita Grandová

S chutí dám tipa. není to sice dokonalé, ale má to řadu dobrých aspektů. Především je to něčem, zadruhé to formuje vztah k životu, za třetí to má humorný štych a za čtvrté dobrou češtinu - to mi stačí.

29.05.2013 16:42:21 | aravara

Děkuji,těší mne i kritika,ale takový komentář samozřejmě dvojnásob.

29.05.2013 17:46:08 | Jozef Bojanovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí