UPÍŘÍ ROMANCE

UPÍŘÍ ROMANCE

Anotace: Zlín, 30. 6. 2013 (po delší odmlce jsem potkala novou múzu)

Stála na kraji propasti
a mlčky volala o pomoc.
Upír ji chytil do pasti.
Dokazoval si nad ní svoji moc.

Plakala v duchu bolestí,
zoufalstvím se celá třásla,
že dovolila tohle neštěstí.
Jako by všechna naděj zhasla.

Z princezny, krasného anděla,
ze svatebních šatů je krvavý cár
Pozdě ví, že s ním být neměla.
Nezbývá nic jiného. Jen kroků pár.

Upír se blíží a dole hřmí
Dole? Proč ne nahoře?
Blíží se rytíř v brnění
Podává ruku, že jí pomůže.

„Má jinou volbu než skočit dolů
a zachránit to málo, co z ní zbylo?
Princezno, utíkej, půjdeme spolu.
S krvavým upírem by se ti nelíbilo.“

Upír ať navěky zůstane sám!
Princezna s princem běží ruku v ruce.
Tady je osud dávno dán.
V hrudi něžně tluče zachráněné srdce…
Autor Kopretinka:-), 30.06.2013
Přečteno 672x
Tipy 5
Poslední tipující: Zayo, dark evelyn, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí