Oči z odrazů

Oči z odrazů

Anotace: v dekadenčních rovinách....

Myšlenka chaosu líně sedá
člověk svůj řád marně hledá.

Úlomky střepů srdce tříští
zrcadlo času se v plamenech blyští.
 
V purpurovém jezeře oči z odrazů
do mysli vkreslili hrůznost obrazů.

Co do mysli obraz vryje,
to nikdy nikdo neodkryje. 
 
Z beztvaré hmoty vzešel vrah
ten činem obrátil svou duši v prach.
 
Slyší klepat boží mlýn 
do knihy života vtisl klín.

Minulost mu na záda dýchá 
osud mu vaří
brzy ho spaří.


 
Autor Ellenis, 29.07.2013
Přečteno 675x
Tipy 4
Poslední tipující: Lachailla, dark evelyn
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pekné strofovanie..zaujmavy dej..ale mohla si ešte pokračovať.

26.09.2013 20:27:04 | WhiteRayne

Děkuji, vždycky mě potěší, když někdo mé dílo ocení :) a ještě více, když někdo touží potom, abych pokračovala !! :D

25.11.2013 21:22:10 | Ellenis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí