Nešťastný konec

Nešťastný konec

Anotace: Jaká hrůza za rohem číhá..? Kdo si dneska záda hlídá..?

Já jsem Tě vážně nikdy nechtěl bít
Vždycky jsem myslel že to jinak musí jít
Teď už ale vím že to tak muselo být
Já Ti lásko vážně musel ublížit

A tak kráčím dlouhou chodbou sám
Pár Tvých vlasů a krev na rukou mám
Ne lásko takhle je to vážně lepší
Když mlčíš a nehýbeš se jsi o moc hezčí

Smyju stopy a tělo uklidím
Že už nic neřešíš to Ti závidím
V dobrý konec jsem doufal – teď ho nevidím
Nevejdeš se do mrazáku – Jó to bude tím

A tak kráčím dlouhou chodbou sám
Pár Tvých vlasů a krev na rukou mám
Ne lásko takhle je to vážně lepší
Když mlčíš a nehýbeš se jsi o moc hezčí

Ale kdo se tu bude teďka smát
S kým si budu za dlouhých nocí hrát
Bez Tebe se tu budu v noci bát
Už nadešel ten čas, teď se musím kát

A tak kráčím dlouhou chodbou sám
Pár Tvých vlasů a krev na rukou mám
Ne lásko takhle je to vážně lepší
Když mlčíš a nehýbeš se jsi o moc hezčí

Sedím vedle Tebe…
Mrtvé oči hledí vzhůru do stropu
Půjdem spolu do Pekla
Déle čekat já už vážně nesnesu

A tak kráčím dlouhou chodbou sám
V jedné ruce zbraň a v druhé prášky mám
Jestli mi odpustíš, tak o tom přemítám
Protože za chvíli už tam k Tobě zavítám..
Autor Jean Ringo, 30.07.2013
Přečteno 645x
Tipy 2
Poslední tipující: E.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí