Na pokraji srázu

Na pokraji srázu

Stála jsem na pokraji velkého srázu,

kam temné stíny chodí si hrát.

Ptala jsem se proč jen skákat dolů,

když k přízrakům chci se dát.

 

Není místa mezi námi

s barvami a bez padání.

Stačí kupředu když půjdeš dál

už jen krok abys s námi babu hrál.

Zašeptal stín bez očí

bez pusy a bez uší.

 

Neboj dítě, neměj strach nic

bude z tebe skvělý hráč

No tak věř nám trochu víc

zapomeň svůj tichý pláč.

 

Stála jsem na pokraji velkého srázu,

kam temné stíny chodí si hrát

Udělala jsem jeden krok kupředu

tak k přízrakům mohla jsem se dát.

Autor RonnieEl, 08.09.2013
Přečteno 425x
Tipy 3
Poslední tipující: E.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedená.

09.09.2013 02:39:26 | Nigol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí