Je čas

Je čas

Ukrytí
Tiše
Tajně
V bezpečí
Bezpečí…
Omyl největší
Bušící srdce
Možná je vyzradí
Lovec jde
Je blízko
Vždycky si poradí
Větří krev
Voní tak sladce
Bolestné výkřiky
On slyší zpěv
Lovec jde
Je blízko
Beznaděj
Strach
Střepinky naděje
Z nich zbyl jen prach
Lovec jde
Je blízko
Duní kroky
Pach smrti
Třas
Bušení
Hlas
Tušení
Je čas…
Autor Netity, 13.09.2013
Přečteno 448x
Tipy 2
Poslední tipující: E., maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí