OPOMENUTÁ STARÁ LÉČBA

OPOMENUTÁ STARÁ LÉČBA

Anotace: Měla účinkovat na všechno, avšak spíše k zmyšlení, všemu nevěřit.

Neklamavá reklama
se chválí už sama

Poslyš náš milý hošku
Pokud alespoň trošku
postaráš se o pokožku
již nemusíš mít vyrážku
nikdy jakou máš k dnešku

Med a jen kuřinec stačí
Jeden táhne druhý tlačí
Je to lektvar přímo dračí
k léčbě zaručeně stačí

Zdraví to dozajista neškodí
nikomu nic se nemůže stát
Případné vzniklé škody
Kdo zaplatí - přece stát
Autor RU 82, 27.09.2013
Přečteno 375x
Tipy 1
Poslední tipující: E.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí