Odevzdání

Odevzdání

Anotace: Když bolest porazí i pud sebezáchovy...

Duše má posetá ranami
je jako nahá v trní,
modlí se ať je to za námi,
ať úlevou jak kotě vrní.

Ta duše posedlá touhami
s nádechem bolest tají,
jistotu směnila za fámy,
že jí vstupenku do ráje dají.

Ochotně poklekám u jámy,
vítr se zvedá, zuřivě kvílí,
emoce jak velká tsunami
drží mě, dodává síly.

Pak osud práskne dveřmi,
ztichnou i ptáci v okolí,
jen hlas šeptá "nebolí to, věř mi"
z jámy hluboko v údolí.
Autor Markolsen, 30.10.2013
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí