Noktilucentní

Noktilucentní

Pravda a lež jsou k nerozeznání
noktilucentní oblaka svítí
izokyanid vodíka straní
pravdě - slunce nežhne pro jedno kvítí

mezosférický mrak zastínil sen
o storyích bez konce úspěšných machrů
mrakodrapy nelze stavět dle přísen
geometrie donekonečna, kruh

se uzavírá, není s kým jednat
vize a projekty můžou se rdít
syndromem vyhoření, to nehnat
dál a dál, k hromadným úhynům, chtít

zákon "vše nebo nic" obelhat lstí
tří přání nesplnitelných jak slib
magnetických pólů - vraždy ze cti
zříct se.. líp nebude, už bylo líp
Autor Petbab, 10.01.2014
Přečteno 501x
Tipy 7
Poslední tipující: enigman, Amonasr, CoT
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čo ťa inšpirovalo?

10.01.2014 21:56:10 | WhiteRayne

včera večer sa objavili nad Karpatami.. zriedkavý jav vysokých jedovatých oblakov v dôsledku nedávnej silnej erupcie z lokality 1944 na Slnku namierenej k nám a rýchle sa pohybujúcich magnetických pólov Zeme

11.01.2014 06:41:36 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí