Typerys

Typerys

Chci být zas ztracená

v chladném žáru objetí

ale válím se po zemi.

ztracená ve smetí

Slyším hudbu známou -

- sbor křiků, křivd a lží

Odporem se nehty lámou.

Vztek temně hřmí.

 

Bolest ve mě klíčí,

někdo pasti tady líčí.

(sama proti sobě)

Stíny halí tuhle agónii,

tleju ve své hlavě

plivou na mou harmonii

 

 

Sama sobě nevěrná,

lžu si přímo do očí.

Tak proměna bolestná

 

vrcholí...

 

zkáza

muka

vztek

 

to kolíbříku trhaj křídla.


Autor Adelheidis, 16.02.2014
Přečteno 540x
Tipy 7
Poslední tipující: Amable seňor Marek, Jana B., zelená víla, Robin Marnolli, CoT, RyxiraAmyGinger
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí