Smrtihlav

Smrtihlav

Anotace: za každý kometář budu ráda:)

Jak temný stín táhnu se tmou,
tou cestou dlouhou, nekonečnou.
S tajemným cílem, lebkou na zádech,
má pouť je dlouhá, mám to ale pech.

Já jsem ta můra, co po nocích bloudí,
sem tam se do domu, nevítána vloudí.
Tichost letu, na zádech znak z kostí,
naslouchej, šum křídel se tě zhostí.

Bez smutku, citů, bez radosti,
ten dnešní svět, neujde zlosti.
Kolem sebe vidím nenávist jen,
nelidskostí, krutostí obklopen.

S životem krátkým, poznávám svět,
teď bohužel skládka, dřív jako květ.
Proč tohle a tamto asi se stalo,
komu kdeco spát nedalo.

Jsem noční motýl, na těle s lebkou,
s nevýhodou v boji, peru se s depkou.
Na nočního tvora, myšlenek dav,
to blížím se já,já Smrtihlav...
Autor Terez♥, 26.02.2014
Přečteno 884x
Tipy 10
Poslední tipující: Gabriela Green, E., Sýkorka07, poeta, Roger
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná :-))

06.08.2014 21:00:36 | Gabriela Green

Krásně temná a rozlobená. Smrtihlavy mám ráda. :O)

27.02.2014 17:11:49 | Tichá meluzína

Děkuju :-)

27.02.2014 19:40:25 | Terez♥

Tou anotací zbytečně kazíš dojem..z jinak dobré básně..nech to na čtenáři ať si sám udělá obrázek..;-)

26.02.2014 23:24:53 | poeta

Dobře:)

26.02.2014 23:26:51 | Terez♥

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí