Hra

Hra

V potemnělé místnosti,
na stůl dopadají karty věčnosti.
Dva přízraky, sobě rovné
sedí naproti sobě.

Jedna zahalená v černém hávu,
druhá v bílém šarlatánu.
Obě se občas poohlédnou,
na muže pod peřinou.

V potemnělé místnosti,
šustí karty věčnosti.
Hrají hru o duši muže,
který zatím ve snách kluše.

Ticho a svit svíce,
poodkrývá přízrakům líce.
Dohrána je jedna hra,
která o vítězi nerozhodla.

O chvíli později
kdy se zdi bouří zachvěly.
Dopadlo na stůl eso s ďáblem
vítězí ta s černým hávem.

V potemnělé místnosti,
došustily karty věčnosti.
přízrak v černém hávu,
bere duši k ďáblu.

Autor Stín, 30.05.2014
Přečteno 620x
Tipy 5
Poslední tipující: Jort, SmallGeorge, Aiury
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavý nápad :)

30.05.2014 22:43:33 | SmallGeorge

děkuji :)

10.08.2014 19:45:34 | Stín

No páni ...skvělě zpracované téma! Tajemné od začátku do konce, hezky se to četlo ... :)

30.05.2014 22:15:14 | Aiury

Děkuji, děkuji :) ;) jsem rád, že se líbí ;)

30.05.2014 22:18:55 | Stín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí