Papír

Papír

Rozhodně se na to podívám
napíšu si poznámku na papír
odfrknu si nosem
a s držkou jak tapír

bude to hned, jen co skončí hromada
všude je papír, papír kolem nás
papír před námi, na všechno papír
z papíru princezna, z papíru hrad
z papíru vojáček, z papíru drak
celé to papírové šílenství
napsané na papíru, o papíru s papírem
pro papír a za papír
a každý ten papír zaplatil nejeden strom
naše společnost ovládaná papírem
mrtvým stromem s trochou bělidla
podpis na mrtvém těle nás svazuje
necítíš tu mrtvolný pach
mrtvolu použiješ znovu, vždyť je to jen škrob
mysli než tiskneš, pamatuj na mrtvé
zmačkáš papír, zmačkáš mrtvolu
pohádka na mrtvole o mrtvolách
tolik života prostřednictvím mrtvoly
a až dosloužíš, tak jdi do sběru

už je to hotovo
Autor lexus, 30.03.2015
Přečteno 577x
Tipy 1
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí