Taken

Taken

Našli ma aj tu na póle
nalietavajú strmhlav z hviezd
už ma tam niet, po symbole
stôp od lyží a vpichov fest

zablyslo sa, prerušilo
rovnobežky dve, akoby
uťal, zrenice zúžilo
čiesi svetlo zo záhrobí

polárnych žiar cintorínov
s lyžami sa vznášam k disku
z dostupných možných počinov
skúšam všetko, dám po pysku

prvému, čo objaví sa
už to schytal, viac nepýta
- onakvejšia vzišla kríza
zo stavu vecí, zapeklitá
Autor Petbab, 22.04.2015
Přečteno 454x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí