Volání o pomoc

Volání o pomoc

Anotace: V kurníku drůbežím, v tom příbytku hrůzy, kde schází se výlevy a výkřiky té lůzy. Vlasy v žehl...

Sbírka: Satirik ve svém živlu

V kurníku drůbežím,
v tom příbytku hrůzy,
kde schází se výlevy
a výkřiky té lůzy.

Vlasy v žehličce,
mobilem osvícené tváře.
Že vám to pomůže?
Hlas všechnu krásu smaže.

To máme z pokusu
být zase více akční.
Z letního tábora
je tábor koncentrační.

Neužít násilí
to chce koncentraci,
však je to reálné,
když dáme si s tím práci.

Nechcete do džungle,
místa animálních vět?
Jen pojďte dále,
do chatky číslo pět.
Autor Bánší, 28.07.2016
Přečteno 506x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí