Čirou

Čirou

Čirou náhodou mě unesly
marně, docela jsem nevhodný
vzorek, železný mám úsměv zlý
bad boy, v naprosto všem neshodný

s jejich předpokladem bláhovým
že to vteřina, dvě, světelné
snadno vyřeší podprahovým
vjemem, reklamy z hvězd zřetelné

že líp nahoru je opravdu
nikdy nebylo to snadnější
kterou k svatebnímu obřadu
z nevěst nabídnou mi vnadnější

hvězdné inzerce žen vesmírných
čirou náhodou byl vyvolen
borec klíčový změn nesmírných
selfie dostane je do kolen

z ufa uvízlého v tiskárně
letos sezona uf předčí žeň
trapných celebrit, miss, primárně
pásky padělek byl přestřižen
Autor Petbab, 07.10.2016
Přečteno 391x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., Nikita44, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí