Vyrušení

Vyrušení

Anotace: Jedna taková spontánní, odolávající temnu...

Edgare, běda Ti, běda!
Opět se vkrádáš do mysli mé
zobákem havrana, zvěda!
Ty jasně víš, jak myslíme,
přesně víš, co hledá!

 

Nedostaneš ale nic,
a tak schovej křídla!
Nepustím Tě do okenic,
ani ke zbytkům jídla!

 

Havrane, běda Ti, běda!
Natolik jsi drzý,
že mě rušíš u oběda!
Zůstaň, poznáš to brzy,
nikdo Ti nic nedá!

 

Havrane,
řekl jsem ne!
Odvrať pozornost
ode mne!

 

A on stále vedle sedá.
Běda, běda, běda!

Autor Dacryon Beata, 29.10.2016
Přečteno 566x
Tipy 3
Poslední tipující: bogen, Amonasr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí