Ne-přítel

Ne-přítel

Anotace: Když jsem tak seděl a přemýšlel...

Sbírka: Hřbitovní květ

Když jsem tak seděl a přemýšlel
na dveře zaklepal nepřítel
říkám mu táhni, běž o dům dál
on pouze tiše za oknem stál

Oheň již v krbu skomírá
uvnitř mě cosi umírá
oči mi zvolna padají
a už jen vřískám ze spaní

Kdybych tak vzhůru vydržel
možná bych tolik netrpěl
dveře i okna dokořán,
ležím tu zemi zpitý jak pán

Kráčíme tichou ulicí
lidé nás nevidí, neslyší
stín slábne, mizí, je tentam
smrtka se řehtá, co bude dál?
Autor V.B, 12.02.2017
Přečteno 618x
Tipy 2
Poslední tipující: ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí