Slyšíš, Anděli?!

Slyšíš, Anděli?!

Anotace: Slyšíš, Anděli?! Slyšíš ty děsivé skřeky umrlčí, Jenž pekelník svou hnusnou tlamou plive? Jak jaz...

Slyšíš, Anděli?!
Slyšíš ty děsivé skřeky umrlčí,
Jenž pekelník svou hnusnou tlamou plive?
Jak jazykem svým rozeklaným co uhel černým
od lží a podlostí ječí píseň záhrobní?
Dští sýru, co ti bílá křídla popálí?

Utíkáš, Anděli?!
Utíkej, běž, spěchej o překot!
V patách za tebou
Je satan sám!
Krvelačné drápy jako nože ostré
Co nevidět ti do zad ponoří
Po tvojí duši lační, hnusně se pitvoří
Na kusy trhá, zuby křivé do tvého těla zaboří!

Pláčeš, Anděli?!
Plač, děsem, hrůzou a zatracením!
Ďábel plameny a oheň vypouští
A z křídel tvých – jen popel….
Pekelník do očí ti hledí…
Oči šelmy, krví podlité, jen děs v nich, nenávist a zmar
ve tváři škleb……
Jsi ztracen, Anděli…

v pekle
v propasti
ve tmě

S Á M

Padni na kolena, skloň hlavu,k Bohu se modli!
„Otče náš…“
Autor Anděl, 29.10.2017
Přečteno 556x
Tipy 14
Poslední tipující: ZILA78, Iva Husárková, piťura, Amonasr, Frr, Šípková Růženka, Ruda Štola
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no teda.. na Andílka trochu perverzando-však tím pikantnější***:-D :-)*

29.10.2017 17:35:20 | Frr

Frr, jsi milý...

31.10.2017 06:39:22 | Anděl

Anděli milý,...Bůh je vším...musí být i Satanem, který nás učí a poučuje, abychom viděli ten rozdíl mezi zlem a dobrem...A když na to přijdeš, pak Bůh ve své lásce Ti odpouští, protože jsi dokonalým božím Andělem...

29.10.2017 12:22:57 | Šípková Růženka

Růženko milá, děkuji ti...

31.10.2017 06:39:04 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí