Pohádka pro můry

Pohádka pro můry

Najdi skrýš ve které se skrývám,

na nejtemnějších místech hledej,

něžnou píseň si tam často zpívám,

za ní srdce své mi dej.

Nechci jej však obrazně,

chci jej vyrvat z teplé hrudi.

Buď hrdina bez bázně,

snad se tvé tělo pak probudí.

Nezoufej když se tak nestane,

z kosti udělám flétnu na hraní.

Tvá duše v ní pak navždy zůstane,

bude mou líbeznou zbraní.
Autor Linna, 03.11.2020
Přečteno 318x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Tomcat, Psavec, Guldrun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já rozkáži, buď tma
Buď tma našeho světa
Světlo rozděluje
Ale tma ta spájí
Potmě je jen jeden
Tam kde dva byli
;-)ST

03.11.2020 22:16:43 | Tomcat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí