Souhvězdí kořenů

Souhvězdí kořenů

Mezi plovoucími hrádky,

nebi nablízku chodívám

oblázky házím   

a se snídající září

pozoruji déšť,

jak stéká vzhůru

a zase zpátky.

     

Tam

v mělkých kapsách

malé mince s velkými lidmi,

o sebe je třu

doufaje

v něco velkého.

 

 Luna…

pluky své nejlepší vyslala noc,

 stíny ohradila soukmení

souhvězdí kořenů 

 

možná ji smyl déšť

upil z ní čas

  

a možná ji v kapse mám …

Autor Caliéry, 15.08.2022
Přečteno 191x
Tipy 11
Poslední tipující: Amonasr, CULIKATÁ, Sonador, šerý, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí