Rady nerady

Rady nerady

Hoď slova,

kde není ráje,

zavři oko,

druhé nehledaje,

promni rty

a srovnej zas jako rokli,

odkryj vrásky,

i ty nad monokly,

nesol rány,

utáhni poslední steh,

padni za oběť věčnosti,

co odráží se v oceánech.

Autor Caliéry, 23.12.2022
Přečteno 198x
Tipy 7
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, Psavec, Stanislav32, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí