Ztracen v lese

Ztracen v lese

Letí kachny nad řekou

a mlha se křídel dotýká

ty bloudíš lesem s baterkou

a tvoje ploska naříká

čvachtá voda v holince

jezevec skrtyt je za svahem

potkáváš čerta s trojzubcem

jak ve svém mládí neblahém

svítí mu oči výhružně

zarudlá víčka spojivky

úprky jsou již nemožné

výkřikem zlomíš si hlasivky

kňouři jak podnapilí kolemjdoucí

hrozící zápalem agrese

jen nad ránem, přec tma tmoucí

a ty bloudíš ztracen po lese

Autor Equus przewalski, 11.09.2023
Přečteno 237x
Tipy 17
Poslední tipující: Ricarda Haner Lowery, Sonador, MatyhoZmaty, Anfádis, Marten, Psavec, kozorožka, CULIKATÁ, Žluťák, narra peregrini, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moooooc dobré, ST ode mě ! :)

20.10.2023 01:38:50 | Ricarda Haner Lowery

Tak snad se najde cesta ven...:-)

11.09.2023 12:56:24 | CULIKATÁ

Má to duši a to se mi líbí. Ztrácení se je lidské.

11.09.2023 12:44:27 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí