Temnota v noci šepotá

Temnota v noci šepotá

Temnota v noci šepotá svůj tajný příběh,

Hledám odpovědi, ale cesty jsou slepé.

Skřípání pera o papír zní jako nářek,

V mysli se ztrácím, hledám světlo ve tmě.

 

Osudný den se vrací a vrhá stín na zeď,

Vzpomínky hoří jako plamen v srdci mém. 

Vlasy zbělely bílou hrůzou z minulosti,

Cítím, že život sklouzává mi mezi prsty.

 

Mrtvolný chlad omílá mé duše stíny,

Ztrácím se v propasti nekonečných snů.

Zbytky příčetnosti se rozplývají v mlze,

Jak rozplynulý obraz ve starém zrcadle snů.

 

Hudba temnot do uší mi zní stále,

Snažím se najít východisko z této chvíle.

Pero stále píše, slova jdou naprázdno,

Jsem uvězněný v těchto poutách bez naděje.

Autor seh, 28.12.2023
Přečteno 223x
Tipy 7
Poslední tipující: Anezka.M, Iva Husárková, Emily Říhová, Psavec, Žluťák, mkinka, Ophelia81
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí