noc

noc

Šumí...slýcháváš ho v noci
když sestra dne má ho ve své moci


nikdo netuší.....čí hlas tak nelidsky řve
tajemství, které navždy ztraceno

opakujíc se den to den....
přemýšlíš,v žilách pořádně to vře


spatřit byť jen na chvilku
stín ho jest

strach i děs v očích tvých
zaprodal bys i svou čest

zbavit se té tíže....
něco...blízko tebe..
praskot..tichý dech...

je již konec...dokonáno..
konec navždy jedné z cest...

.nepromluví nikdy již...
Autor neptolius, 23.01.2024
Přečteno 186x
Tipy 12
Poslední tipující: Anezka.M, Jarunka, Anfádis, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, o3_gambit, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mně stačí, když v noci slyším myš. Kočkám dám bojový úkol, že chcu jí chytit a já vidím, že jí mají jako hračku.

23.01.2024 13:51:22 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí