Dračí slzy

Dračí slzy

Kanou slzy dračí

Démon nocí kráčí

Neschováš se nikam

před tím, co ti říká

 

Dlouhé zuby cení

Záchrany už není

Srdcem tvým se živí

Neodpouští chyby

 

Smích se nocí nese

Na zemi se třese

rozervané srdce v cárech

Zbývá ještě jeden nádech

 

Dračí slzy kanou

Sbohem, na neshledanou

 

 

 

 

 

 

Autor Lexi, 03.03.2024
Přečteno 98x
Tipy 19
Poslední tipující: Fialový metal, Karolínka, Paulín, Jan Kacíř, mkinka, cappuccinogirl, Sonador, Ondra, Marťas9, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí