Víte Vy vůbec něco???

Víte Vy vůbec něco???

Anotace: A po delším období inteligentní poezie se opět vracím ke svým milovaným surrealisticko-absurdním básním...

Víte Vy vůbec něco???
Ale ano, Vy ne?
K sobě, to si ji tedy vine.
Ano, jiné.
Degenerované, tak krásně obtloustlé…
Myslím tím přirozeně to přirození.
No to co máte mezi poli!
Pípá, pípá, bolí, bolí…!
To věřím, že bolí. Takové dudy…
Tamhle, nebo tudy.
To nemůžete splést…
Ano, necháme se vést.
Já řekl vést, ne vézt!
Opravdu jste mi blbě rozuměl.
Nic o přefiknutí smrku motorovým vlakem jsem neříkal.
Ten je cizí. Poznám si svůj výkal.
Ale to nám to dneska připaluje, co?
Až jste z toho celá černá…
Nechci tím narážet na barvu Vaší pleti, snad jen,
že vypadáte dosti žíznivě.
Ty poetické večery při pivě –
– mně to ale příliš neříkalo.
Není to můj šálek trávy.
Fialové, ano…To jsou Milky.
Z Německa, jistojistě.
Šlechtitelský to zázrak – kráva,
která dojí krev!
Není to skvělé?
A to není všechno!
Na podzim ji chodí píchat fialový býk!
Šídlo!
I šídlo pálí dobré bydlo…
Je to tak.
Podivejte se – už jednou sem Vám řikal, že na vaše návrhy
nemám žaludek.
Ani žalud, Vy sprosťáku!
Přestaňte se laskavě bavit o ptáku!
Já také rád racky, ale teď, když zuří ta chřipka…
JIPka, ano, JIPka.
Mě taky těší – Jitka.
Autor Slovánek, 27.05.2007
Přečteno 442x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Perfektní!!!
A kdyby Tys jen tušil, čemu se řehtám nejvíc!!! Až se za břicho popadám!!! :-DDD

27.05.2007 23:11:00 | Judita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí