Naše společná kamarádka

Naše společná kamarádka

Anotace: nevím co to do mne vjelo .))

Sbírka: Láska, sex a tak...

Na nebi se hvězda blýská
měsíc pluje oblohou
lásko moje, zas se stýská
už aby jsi byla mou…

pohraji si s tvými vlásky
pak políbím na ouško
složím maturitu z lásky
a položím na lůžko..

pohladím tvé útlé boky
lačně budu prsty pátrat
těším se na další kroky
do komnat z nichž není návrat..

na té cestě plné slasti
zapomenem na svět kolem
na bolístky, smutky, strasti
všemu řeknem rázně, sbohem!

A až skončí tahle vášeň
vyfouknu tě zhasnu svíce
strčím zlehka do krabice
a vrátím zpět Frantovi
ty můj kvítku gumový...
Autor Bean, 25.04.2005
Přečteno 1879x
Tipy 2
Poslední tipující: Monsignore
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (16x)

Komentáře

Prezervativ tě nikdy neopustí, jen milenka jo,...

11.06.2007 20:54:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí