Panna versus panic

Panna versus panic

Anotace: Taková sranda, kterou jsem měl taky na dva řádky. Ale poněvadž se o této problématice moc nikdo nero- zepisuje, vytvořil jsem z toho jenom jednu sloku. No, teda dvě, když na tom tak trváte!

PANNA VERSUS PANIC

O pannách se dosti často píše,
asi to chlapy nejvíc rajcuje.
O panicích se raděj šeptá tiše,
asi se svým pérem někde bojuje.

Žena je nositelem nové generace,
můž je obdařen zvládat těžkou práci.
Odměnou je oboustranná kopulace
a devět měsíců oba čekaj na senzaci.

Proto se o pannách často píše,
že jí po roce něco kope v břiše.
Autor jehlaspichlas, 07.08.2007
Přečteno 647x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Panic ten je s tichou duší,
když to panně velmi sluší
a když se jim zakrátko
narodí děťátko-
potom mluví,moc se chlubí,
z panny už je maminka
všichni spolu rodinka.

07.08.2007 18:20:00 | s.e.n

... a vyšla hvězda na východě...

07.08.2007 16:56:00 | Hannazka

:o)) To jsou dobré variace na Sioraka... (respektive jeho Zodiaky)...vtipná myšlenka

07.08.2007 15:37:00 | Rybí_kost

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí