Láhev myslivce

Láhev myslivce

Anotace: Taková ptákovina... Ale dávám ji sem, namířeno vyloženě na mou rodinu (mysliveckou), tak se hned neurážet... Veškerá podobnost ve jménech je čistě náhodná... Sorry strejdo, vycídím ti za to boty...

Nimrod do nimroda nimrá,
že v žaludku ho něco šimrá.

Co myslíš bratře Matěra,
bude stačit panák bechera?

Bratr slovy odsouhlasil,
žízeň svoji rychle hasil.

Ty ses zbláznil Matěro,
mám ti dát pěst na tělo?

Poprali se jako blázni,
zvířátka byla skoro v lázni.

Než přijdou ti nimrodi,
srna třikrát odrodí.

Nimrod bouli zamačkává,
druhý pušku mu rád dává.

No tak bratře zelený,
jdeme střílet jeleny.

Úroveň té bitky byla nízká
a nejlepší je beztak whiska.

...
Přečteno 735x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já ti dám bechera... Mně je to jasný, počkej, to si doma sežereš!

28.08.2007 08:46:00 | Coco

no na kraviny, to te uzije, co?:) jinak docela hezke rýmy:)

28.08.2007 08:43:00 | Werushe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí