Boxerská

Boxerská

Anotace: ..je to boj,ale krásnej!

Přepadla mě z večera
že prý mi dá do těla
utluču Tě lásko štěstím
mými rty v souboji pěstním

Dostanu tě pravým hákem
pošlu k zemi francouzákem
pod technikou zvolenou
Ty podlomíš se v kolenou

Spadneš rovnou na záda
Je mi jasný že ráda
miluju ty naše boje
který vedou do pokoje

Nechám si dát nakládačku
už se těším
na další
rvačku
Autor ten v koutě, 14.09.2007
Přečteno 434x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

:-D já se bavím :)

17.09.2007 20:10:00 | prostě Zuzana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí