Moje slunínko

Moje slunínko

Anotace: Pro Jarušku

Mám pocit že jsme jenom dva blázínci
A nebo ty největší snílci
Ale hlavní je že jsme se potkali
A tím další sílu do života dostali

Nevím jak to máš ty a jak to cítíš
Možná na mě jenom spoustu chyb vidíš
Ale pro mě si celý můj svět
A to ti řeknu klidně do očí a teď hned

Nedokážu si představit školu bez tebe
To bych se radši odporoučela do nebe
Ale tebe tam prostě musím mít
A budu tě zlobit i když nebudeš chtít

Spolu ten svět nějak přežijem
A spoustu srandy ještě zažijem
Jsi moje naděje života
A já to vím i když sem popleta

Tak to semnou prosím nějak vydrž
A v tom nejhorším nad vodou podrž
Já budu se snažit moc
Abych tu byla vždy na pomoc
Autor M.a.t.y.s.e.k, 15.10.2007
Přečteno 436x
Tipy 1
Poslední tipující: Woski
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jeee:) to muselo jarušce udělat radost hm? ...líbivá básnička:) ...

17.10.2007 08:56:00 | Woski

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí