Posilovací

Posilovací

Anotace: Ladný tvary mojí starý nahradily silný svaly, je to marný, je jak Arnie , jedním úder mne svalí. Asi bych měl cvičit taky, sic nevěřím na zázraky, myslím si že svoji ženu v síle nikdy nedoženu.

Ty jsi ale zlobivá, řekni, to se dělá?
Pořád bys jen cvičila pro zpevnění těla...
Náhle jsi mi řekla 'K čemu jsou mi šminky,
když člověku ke kráse pomůžou jen činky?'

O činkách mi nemluv - je to jejich vina,
že tvé tělo halí hutná svalovina.
Vždycky se tě leknu, třesu se po těle,
když vedle mne v noci leháš do postele.

Avšak, moje milá, nepodléhej stresu,
už několik týdnů toužím po benčpresu,
Brzy se mi pohrnou svaly ven ze svetru,
brzy budu ve fitku stepovat na stepru...

Objednáme v posilovně činky na zakázku
a spolu budem usilovně posilovat lásku...
Autor Niktor, 23.10.2007
Přečteno 631x
Tipy 2
Poslední tipující: Jean89
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty budeš posilovat ptáka, ona svoji frndu.

25.10.2007 21:21:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí