Tvá mučírna

Tvá mučírna

Anotace: Ironie si hraje s našimi srdci...

Tvé hořící tělo Tě mučí,
milovat se prostě nenaučí!

Jedenkrát jsi ke mě zvedl hlavu,
žádal jsi o omluvu!

Cožpak já se mám omlouvat?
Za vlasy mám chuť Tě vytahat!

Sladké políbení přebíjí hořké slzy,
nasáklé tvými jedy!

Nepodávej mi svou ruku,
už Tě nechci, ty prašivý kluku!
Autor Ette, 29.12.2007
Přečteno 389x
Tipy 4
Poslední tipující: Ahorria, excited
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jéj. Normálně ho odpálkovat. Po světě nás dobrých běhá...

31.03.2008 10:46:00 | Démon

Ať políbí si...

17.02.2008 18:07:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí