Jiří Lábus

Jiří Lábus

Anotace: o nesporně skvostném talentu Jiřího Lábuse

Stejně jak myslivec je ohromen,
podzimním okusem.
Jsem fascinován už mnoho let,
úžasným hercem, Jirkou Lábusem.

Když se s Oldou Kaisrem toulal světem,
a Rumburak se vepsal do mé paměti.
Nebo jako JŮ, rozdával radost dětem,
a skvělým dílem byli jeho Mimikry.

Ty užasné pohyby ten nádherný hlas
malinké bříško a prořídlý vlas
Tak to je Jirka v celé své kráse
mě každou noc jen o něm zdá se

Nebýt toho herce můj život by byl prázdný
je skvělý tanečník a jedinečný básník
má v sobě to co jiní herci marně hledají
toužím jenom potom ať jeho rty mé jméno šeptají

Děkujem božský Jirko že jsi
Autor drahý, 04.02.2008
Přečteno 582x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, jaňa, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a já vám ten krásný trojúhelník ze srdce přeju - snad ste mu důstojnými partnery, jirkovi :oD
pobavila sem se, ale řemeslně, formou, bez ohledu na obsah se mi víc líbí ta o utrpení

05.02.2008 00:36:00 | hanele m.

Prostě ho s bratrem máme rádi

04.02.2008 20:26:00 | drahý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí