Neštastná náhoda

Neštastná náhoda

Anotace: o ošklivém úrazu

Na louce nahý ležíce,
za parného července,
sledoval jsem neposedné zajíce
a zcela zapomněl, jsem na žence.

Když kol mých kulek,
kosa zsvištěla.
Tu jsem se ulek,
že odsekli mi nepatrný kousek mého těla.

Prohlížejíce si svoje nářadí,
hladíce okulí a ošouří.
Nadával jsem těm co sekají:
"Dávej te pozor, kaňouři"!

Před očima se mi zatmělo,
tam dole něco chybělo.
Nepatrný kousek jak dětské vlásky,
oči mi slzí, je konec lásky.
Autor drahý, 12.02.2008
Přečteno 484x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, hanele m.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky mě to pobavilo

25.02.2008 22:41:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Kdybys nelehl na vonnou zem,
nestal by ses eunuchem.

12.02.2008 16:25:00 | Psavec

tohle mě pobavilo... já vím, cizí neštěstí... :o)

12.02.2008 12:51:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí