Láska Vodní paní

Láska Vodní paní

Anotace: Věnováno Psavcovi, ale i všem, kteří mají rádi legraci.

Když pára z hladiny z večera stoupá,
list padá ze stromu, chce se kolébat.
A Vodní paní se pod hladinou houpá,
bez měsíčního svitu není schopná spát.

Tu ryby laskají velkolepou ploutev,
břichem svým žlutavým zlatí hladinu.
Ona je překrásná, zeleně se dívá,
připlouvá v tanci pro svého hrdinu.

Leknín ji sluší, jak u pasu se bělá,
ve vlasech perla, od škeble dar.
Je celá zelená, chladná a tak smělá,
pro vodu jen žije, by nestihl ji zmar.

V rákosí je skrýše, v ní se ráda tulí,
když sumec obrovský z jezera připluje.
Zpívá si o vodě a o tajemné sluji,
v té mokré posteli se s ním něžně miluje.
Autor Maura, 18.02.2008
Přečteno 435x
Tipy 14
Poslední tipující: Kozoroh 1, vodnař, Robert Thomas, Psavec, Bíša, carodejka, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsem ráda, že tě to potěšilo, však jistě pozbáváš svou školu. Moc ráda tě čtu, Psavče.

18.02.2008 21:27:00 | Maura

Děkuji, děvče, potěšilo.

18.02.2008 19:12:00 | Psavec

Krasna ano, takhle romanticky to umis jenom Ty!

18.02.2008 18:19:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí