Strašidelný zážitek

Strašidelný zážitek

Anotace: někdy se to stává

To co se nám z bratrem stalo,
to nemáte zdání.
Pozvali jsme k sobě domů,
starou, zlitou paní.

Dva pitomci nadržení,
v deliriu pivním.
Chtěli jsme tu starší paní,
klátit ve dni všedním.

Po půlnoci už jsme měli,
dosti těšné kalhoty.
Známé písně bytem zněli,
to vám byly trampoty.

Stará paní nedala nám,
usla tvrdě v křesle.
Příště berem mladší holky,
školku nebo jesle.
Autor drahý, 04.03.2008
Přečteno 605x
Tipy 9
Poslední tipující: Syala, Charibeja, hanele m., takova, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no dobrá haluz :D

04.04.2008 16:34:00 | Syala

se vám s dcerou budem muset vyhýbat koukám... :oD

05.03.2008 22:27:00 | hanele m.

checht a to se říká,že starší to mají rády,jako kdyby to bylo naposledy

04.03.2008 18:20:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí