Abitur

Abitur

Anotace: Abitur machen.

Jak člověk v bahně utopený,
cítím se když hledím na tebe.
Jak člověk ke kouli připoutaný,
cítím se když utíkám od tebe.

Jsi ten co nutí mě dělat věci, které nemám rád.
Jsi ten jehož za týden už možná nebudu znát.

Jsi zelený a plný čtverečků.
Jsi plný vědomostí a já jen další z mnoha blbečků.

Blbeček, který musí tě zdolat,
a nástrahám léta odolat.
Aby zkoušku dospělosti zvládl.
Autor Jaros.ml, 11.05.2008
Přečteno 320x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Winnacott, Glloxy, Churry, abcabcabc
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dík za Tvůj koment...

28.07.2008 20:10:00 | Bíša

Fuj! Nesnáším maturitu! Doufám, že jí dělám poprvý a naposled .)!

14.05.2008 22:29:00 | Glloxy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí