Mé návraty

Mé návraty

Anotace: Za ty vaše pozitivní ohlasy za Návraty mé ženy (http://liter.cz/Basne/174943-view.aspx), a také, aby to bylo vyvážené...

Když se vracím denně z práce
hladový a utrmácen,
volám hnedka ze dveří:
Máme teplou večeři?

Proč v lednici není pivo?
A na stolku ranní čtivo?
Kde jsou TV noviny?
Už mě štvou ty kraviny!

Proč jsou všude vrstvy prachu?
"Přilož ruku k dílu, brachu!
Nechceš-li tu jenom hnít,
musíš občas uklidit."

Než mýt okna, stírat schody,
uklidím se do hospody.
Postel, že mám houpací,
kéž se za mne pozvrací.
Autor Špáďa, 30.05.2008
Přečteno 353x
Tipy 11
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, j.c., WAYWARD, Psavec, Veru, melebele, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

(:-(((

22.11.2008 23:31:00 | Jaromila

:)

12.07.2008 18:54:00 | drsnosrstej kokršpaněl

nerozumím elektrice...

dostal jsem ránu od lednice
to když v pozoru jak voják
rukou našmátral jsem koňak
z hospody cestou do ložnice

na mysli mi nyní tane
zda ta rána, bylo jich více,
skutečně byla od lednice
či od mé ženy milované
***
Jiří senior

30.05.2008 14:09:00 | j.c.

:-)

30.05.2008 08:00:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí