Extáze

Extáze

Anotace: Kterak si zpestřit velký nákup . . .

Koupila sobě panička
dvě venušina vajíčka,
s vibrací něžnou dokola
co extázi snáz vyvolá.

Zavedla sladký vynález
v intimní místa ona hned,
tichý ovladač vyndala,
na nákupy se vydala.

Vybrují tiše vajíčka,
slastně si vrní panička,
u pokladny když stanula
na maximum je zapnula.

Pak při placení - jémine,
orgáč ji velký nemine.
Pokladní v úžasu jen zírá,
snad panička tu neumírá !

Sanitku rychlou volají hned raděj,
dáma se zmítá na podlaze blahem,
doktor pak diskrétně v ajnclíčku
prohlédl důkladně paničku.

Když došlo mu oč kráčí tady,
dal dvě a dvě si dohromady,
ovladač malý nalezl,
do milé dámy se navezl :

"Užila sis erotiku
a máš fakt moc velkou kliku,
že pochopení pro tě mám,
výjezd tě platit nenechám.

Napříště si však pozor dej
a o průšvih si neříkej,
číslo moje já rád ti dám,
já po večerech bývávám sám.

Extázi slastnou si spolu přivodíme,
spolu se my dva něžně pomazlíme,
nebudeš se pak už muset bát
u kasy v Kauflandu plném lidí stát."
Autor Ališa, 10.06.2008
Přečteno 388x
Tipy 4
Poslední tipující: Churry, Květka Š., Cleris
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o))

12.06.2008 13:49:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí